Minél nagyobb értékben vásárol Nyereménybetétet, annál nagyobb eséllyel nyerhet havonta:

  • Suzuki Vitara GL személyautót, vagy
  • Suzuki Address 110 robogót, vagy
  • 100 000 Ft értékű Notebook.hu ajándékkártyát.

A képek illusztrációk

Mit érdemes tudnia a Takarék Nyereménybetétről?

  • A Takarék Nyereménybetét az FHB Bank Zrt. terméke, melyet a Takarék Integráció egyes Szövetkezeti Hitelintézetei kiemelt közvetítőként értékesítenek. A forgalmazó fiókok listáját itt találja.
  • Már 10 000 Ft-os címlettől megvásárolhatja. Az egy Ügyfél által váltható maximális összeg nem korlátozott.
  • A sorsolás időpontja minden hónap 08. napja 1.
  • Névértéken bármikor visszaválthatja.

1A sorsolás a nyereményidőszak végét követő hónap 08. napján történik. Amennyiben ez a nap munkaszüneti vagy szabadnapra esik, úgy a sorsolás az azt követő első munkanapon kerül lebonyolításra.

A sorsoláson azok a Takarék Nyereménybetétek jogosultak részt venni, amelyek legalább a sorsolást közvetlenül megelőző teljes hónapban (a hónap első napjától a hónap utolsó napjáig) megszakítás nélkül forgalomban voltak. A nyeremények tekintetében az FHB Bank Zrt. a változás jogát fenntartja. A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A Takarék Nyereménybetét az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosított, de az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. A Takarék Nyereménybetét részletes feltételei megtalálhatóak az FHB Bank Lakossági Nyereménybetétek Általános Szerződési Feltételeiben, valamint a Nyereménybetétről szóló Hirdetményekben (B3 Takarék Szövetkezeti Hitelintézeti közvetitő hálózatában és Pannon Takarék Szövetkezeti Hitelintézeti közvetitő hálózatában, Hungária Takarék Szövetkezeti Hitelintézeti közvetítő hálózatában, Boly és Vidéke Szövetkezeti Hitelintézeti közvetítő hálózatában, Centrál Takarék Szövetkezeti Hitelintézeti közvetitő hálózatában, Tiszántúli Takarék Takarékszövetkezet közvetítői hálózatában, Fókusz Takarék közvetítői hálózatában ,  Mohácsi Takarék Bank közvetítői hálózatában és az M7 Takarék Szövetkezet közvetítő hálózatában) és az FHB Bank Zrt. Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzatát a forgalmazó Szövetkezeti Hitelintézet ügyfelei számára nyitva álló helyiségekben, melyeket a fenti linkeken érhet el.

 

garancia oba